top of page
restavracija-kaiser-logo.png

PRESTIŽNA VINA

Da bo užitek v hrani res popoln, si ob mojstrsko pripravljeni kulinariki privoščite kozarec vrhunskega vina. Skrbno izbrane sestavine, premišljeno dodane začimbe in raznolika barvna paleta niso dovolj, da bi lahko v hrani uživali z vsemi svojimi čuti. Potrebna je tudi dosledno izbrana vinska kapljica. Naši sommelirji vam bodo znali svetovati in iz pestrega nabora vin, s katerimi se ponaša naša vinska klet, izbrati najboljše vino k vaši jedi.

Izvabimo najskrivnejše

OKUSE

 

Skrbno izbrane sestavine, premišljeno dodane začimbe in raznolika barvna paleta niso dovolj, da bi lahko v hrani uživali z vsemi svojimi čuti.

 

Potrebna je tudi dosledno izbrana vinska kapljica. Naši sommelirji vam bodo znali svetovati in iz pestrega nabora vin, s katerimi se ponaša naša vinska klet, izbrati najboljše vino k vaši jedi.

najskrivnejši okusi

Precizen izbor

NAJBOLJŠIH VIN

 

Ponujamo vam pester izbor najboljših domačih in svetovnih vin, s katerimi vas bomo dionizijevsko razvajali in zadostili še tako petičnim željam.

 

Prepustite se užitkom najboljših belih in rdečih vin slovenskih vinogradnikov, temperamentnim italijanskim vinom, lahko pa vas zapeljejo na vročem soncu dozorela vina Iberskega polotoka. 

Dotik nežnih

MEHURČKOV

 

Medtem ko se boste sprehajali po menuji zapeljivih imen naših jedi, nam dovolite, da vas pocartljamo z nežnimi mehurčki penine. Začutite razkošje vsakega trenutka s penino, ki bo vaše posebne trenutke spremenilo v nepozabne spomine. Lahko ostanete na domačem ozemlju Radgonskih goric ali z mislimi obiščete francosko pokrajino Champagne in se pridružite zvezdnikom, ki prisegajo na klasiko Dom Perignon. Morda pa poskusite penino naše hišne znamke Sisi.

bottom of page