top of page
restavracija-kaiser-logo.png

VRHUNSKA KULINARIKA

V elitni À la carte restavraciji Kaiser vas postrežemo z najboljšimi jedmi, v katerih prepletamo tradicionalne recepte slovenske in mednarodne kuhinje s sodobnim pridihom. Če si želite kraljevskega razvajanja izpod prstov vrhunsko priznanih kuharskih mojstrov, ste na pravem naslovu. Za vas z dovršeno prefinjenostjo pripravljamo in z neizmerno mero ljubezni postrežemo sleherni osupljiv krožnik. 

Izvrstna

DNEVNA KOSILA

 

Za vas vsak dan pripravljamo izvrstna kosila. Postrežemo vam s predjedjo, juho, glavno jedjo in sestavljeno solato, posladkali pa se boste z dnevno hišno sladico

 

Vabljeni na odlična kosila vsak dan od 12. do 16. ure.

brunch.jpg

Prvi majski brunch

   04. 05. 2025

  • Špargljeva pita s feta sirom

  • Mesno sirni izbor

  • Ajdova kaša s suhim sadjem in svežimi zelišči

  • Korenčkova retinol solata

  • Kremna špargljeva juha

  • Tagliatele s pomladno zelenjavo

  • Rižota s šparglji

  • Goveja tagliata na žaru

  • Piščančje nabodalo na žaru

  • Ocvrt svinjski medaljon

  • File postrvi na žaru

  • Zelenjava na žaru

  • Krompir po pekovsko

  • Šparglji s holandsko omako

  • Pomladna listnata solata

 

Sladko razvajanje:

  • Jagodna krostata

  • Malinin cheese cake v kozarčku

  • Čokoladni pop cakesi

  • Sadna zloženka

 

Cena menuja: 29€
 

dnevna kosila
PONUDBA

 

Posebna

Odlikujejo nas večletna bogata tradicija, cesarsko ime restavracije in prekaljen chef, ki sklada vrhunske mojstrovine. Želimo si, da bi si nas zapomnili tudi po virtuoznih spektaklih, v katerih združujemo izvrstnost kulinarike z lepoto umetnosti in jo povezujemo z aktualnimi temami. Naj romantična večerja za dva, silvestrska zgodba ali zaključno srečanje s sodelavci ustvarijo edinstvene trenutke, ki se vam bodo za vedno zapisali v spomin. 

Romantični menu

Zelenjavna juha z ocvrtkom kozic

Ramstek v konjak omaki, krompirjev rosti, sirov štrukelj

ali

File orade na žaru, zelenjavna rižota

Sladica Sisi pregrehe

29,00 EUR

jedilni list

Dragoceno znanje in bogate izkušnje

bottom of page