restavracija-kaiser-logo.png

VRHUNSKA KULINARIKA

V elitni À la carte restavraciji Kaiser vas postrežemo z najboljšimi jedmi, v katerih prepletamo tradicionalne recepte slovenske in mednarodne kuhinje s sodobnim pridihom. Če si želite kraljevskega razvajanja izpod prstov vrhunsko priznanih kuharskih mojstrov, ste na pravem naslovu. Za vas z dovršeno prefinjenostjo pripravljamo in z neizmerno mero ljubezni postrežemo sleherni osupljiv krožnik. 

Izvrstna

DNEVNA KOSILA

 

Za vas vsak dan pripravljamo izvrstna kosila. Postrežemo vam s predjedjo, juho, glavno jedjo in sestavljeno solato, posladkali pa se boste z dnevno hišno sladico

 

Vabljeni na odlična kosila vsak dan od 12. do 16. ure.

Jesenska ponudba

Domača krompirjeva juha s popečeno panceto, drobnjakom in bučno olje
3,00 EUR

Ravioli polnjeni z brie sirom in hruško v smetanovi omaki
8,50 EUR

Kremna rižota z jurčki, lisičkami in nastrganim parmezanom   
9,50 EUR

Kranjska klobasa, štajerski pražen krompir in kislo zelje
7,80 EUR

Telečji file s pečenim rožmarinovim krompirjem, demi glas
22,00 EUR

Pečena račja prsa, pire iz muškatne buče in vinska omaka   
12,50 EUR

Princeske z vanilijevo kremo, kostanjevim pirejem in smetano

3,60 EUR
 

 
PONUDBA

 

Posebna

Odlikujejo nas večletna bogata tradicija, cesarsko ime restavracije in prekaljen chef, ki sklada vrhunske mojstrovine. Želimo si, da bi si nas zapomnili tudi po virtuoznih spektaklih, v katerih združujemo izvrstnost kulinarike z lepoto umetnosti in jo povezujemo z aktualnimi temami. Naj romantična večerja za dva, silvestrska zgodba ali zaključno srečanje s sodelavci ustvarijo edinstvene trenutke, ki se vam bodo za vedno zapisali v spomin. 

Romantični menu

POZDRAV IZ KUHINJE

***

Junčji carpaccio s tartufom, parmezanom in ekstra deviškim oljem

***

Kaiserjeva gobova juha

***

Telečji hrbet z domačim skutinim raviolom in ratatui zelenjavo

ali

Losos na žaru

***

Sezonska solata

***

Sladka Sissy pregreha

25,00 EUR

 

Dragoceno znanje in bogate izkušnje

CHEF JANI ČONŽEK

Gastronomski preplet okusov bo za vas pripravil Jani Čonžek, chef restavracije. Ponaša se z več nagradami, kaljenjem svojega znanja v oddaljenem, sanjskem Dubaju in nešteto vrhunsko postreženimi krožniki. Kuharski virtuoz in večkratni nagrajenec Čonžek z jedmi kompozira simfonije nežnih arom in pestrost barv, ki jim dodaja zelišča z domačega vrta in vodo bližnjih vročih vrelcev, vsako jed pa postreže z veliko mero natančnosti in ljubezni.