top of page
restavracija-kaiser-logo.png

SANJSKA POROKA

Ko bosta iskala (k)raj na zemlji, kjer bi želela združiti vajini srci, se ustavita v Rogaški Slatini. Obljubita si večno zvestobo pred svojo družino, prijatelji in sorodniki v dih jemajočem okolju tega mondenega mesta, kjer se tradicija suvereno postavlja ob bok sodobnosti. Pričaramo vam nepozabno poročno pravljico v edinstvenem ambientu.

Pridih

ROMANTIKE

 

Vabljena v idilično okolje, kjer si roko podajajo mir, spokojnost in skrivnostnost. Pod kupolo klasicističnega paviljona, ki je srce tega zdraviliškega mesta, bomo pripravili civilni obred.

 

Ko bosta izrekla dolgo želeni »da« in se bosta vajina pogledala ustavila na nalivnem peresu, s katerim bosta pisno potrdila svoji prisegi, bo naš sommelier poskrbel za poseben spektakel.

 

Izza pasu bo potegnil skrbno nabrušeno sabljo, s katero bo odprl steklenico prijetno ohlajene penine.

pridih romantike

Uresničitev

SANJ

 

S cvetovi izbranega cvetja tlakovana stezica bo vaju in svate popeljala pod mogočne drevesne krošnje, kjer v tišini čaka cerkev sv. Ane na srečno zaljubljene pare, ki si bodo v tem mističnem sakralnem objektu izmenjali prstana.

 

Medtem ko bodo vaši svatje uživali v nebeško dobrih prigrizkih, lahko vidva izkoristita cvetja poln park, da ujameta čarobnost poročnega dne v fotografski objektiv. Fontana s čudovitimi lampijončki bo čakala na vajine želje …

Kulinarično

DOŽIVETJE

 

Da bo vajin dan res poseben, bomo poskrbeli s kulinaričnim razvajanjem v prestižni restavraciji Kaiser, ki bo po duši in želodcu pobožala celo najbolj zahtevne svate, in bogato vinsko ponudbo, ki bo iz izbranih jedi zvabila še najbolj skrite arome in okuse.

 

Za popolno mero sladkosti tega večera bodo poskrbele vrhunske slaščice Sisi sweet collection izpod rok domačih slaščičarjev.

Polnoč ima svojo

MOČ

 

Ko se bo dan prevesil v spokojen večer, vaju bomo s kočijo popeljali po dišečem parku, kjer bosta v objemu drug drugega opazovala zvezdnato nebo. Morda zagledata celo utrinek …

 

Ko bo ura odbila zadnjo minuto glamuroznega dne, je čas za polnočni razrez torte, ki bo resnično nekaj posebnega, saj za vas pripravimo animacijo s tekočim dušikom.

 

Sledil bo ples mladoporočencev ob glasbeni spremljavi, ki si jo boste zaželeli. 

Le najboljše

ZA VAJU

 

Polna lepih vtisov, edinstvenih emocij in najlepših želja bosta vajino prvo poročno noč preživela v prestižnem apartmaju za mladoporočence. Za udobje vaših dragih svatov pa bomo poskrbeli v novih sodobno opremljenih sobah Lux v razkošnem Grand hotelu Sava, naslednje jutro pa jih razvajali v Lotus wellness centru, templju sprostitve.  

Sanjska poroka v Rogaški / Dream Wedding in Luxury Grand Hotel Sava Rogaška Slatina
Grand Hotel Sava****Sup Rogaška Slatina

Sanjska poroka v Rogaški / Dream Wedding in Luxury Grand Hotel Sava Rogaška Slatina

bottom of page