Izvrstna

DNEVNA KOSILA

 

Za vas vsak dan pripravljamo izvrstna kosila. Postrežemo vam s predjedjo, juho, glavno jedjo in sestavljeno solato, posladkali pa se boste z dnevno hišno sladico

 

Vabljeni na odlična kosila vsak dan od 12. do 16. ure.

November

VITELLO TONNATO
(mariniran telečji file, tunina krema, divje kapre in kreša)

TELEČJI HRBET IN HRUSTLJAV  TELEČJI TATAR
(pastinjakov pire, hišni sirovi štruklji in sezonska zelenjava)

KAISER  SLADICA »JABOLČNI STRUDL«   
(krema pečenih jabolk s karamelo, skutina espuma, hrustljavo listnato testo, karamelina krema, cimetov čips)

19,00 EUR
 

***
 

DODATNA PONUDBA

 

JUHA IZ MUŠKATNE BUČE
(mlada špinača s pinjolami in prepeličje jajce)

5,00 EUR

 
PONUDBA

 

Posebna

Odlikujejo nas večletna bogata tradicija, cesarsko ime restavracije in prekaljen chef, ki sklada vrhunske mojstrovine. Želimo si, da bi si nas zapomnili tudi po virtuoznih spektaklih, v katerih združujemo izvrstnost kulinarike z lepoto umetnosti in jo povezujemo z aktualnimi temami. Naj romantična večerja za dva, silvestrska zgodba ali zaključno srečanje s sodelavci ustvarijo edinstvene trenutke, ki se vam bodo za vedno zapisali v spomin. 

Martinov menu

POZDRAV IZ KUHINJE
 

***

PIŠČANČJA PENA S SUHIMI SLIVAMI NA HLADNI KREMI RUMENEGA KORENČKA IN RDEČE PESE, HRUSTEK TOPINAMBURJA
 

MARINIRANA RAČJA PRSA 
PIRE MUŠKATNE BUČE
MLINCI Z JURČKI IN GORGONZOLO 
RDEČE DUŠENO ZELJE

KAISER  SLADICA »JABOLČNI STRUDL«   
(krema pečenih jabolk s karamelo, skutina espuma, hrustljavo listnato testo, karamelina krema, cimetov čips)

 

19,00 €

***

 

JUHA IZ MUŠKATNE BUČE, MLADA ŠPINAČA S PINJOLAMI IN PREPELIČJE JAJCE

5,00 €

ISTRSKI FUŽI S TARTUFI

7,90 €

Romantični menu

POZDRAV IZ KUHINJE

***

VITELLO TONNATO
(mariniran telečji file, tunina krema divje kapre in kreša)

***

JUHA IZ MUŠKATNE BUČE
(mlada špinača s pinjolami in prepeličje jajce)

***

TELEČJI HRBET IN HRUSTLJAV TELEČJI TATAR
(pastinjakov pire, hišni sirovi štruklji in sezonska zelenjava)

ali

RIŽOTA ALPE - ADRIA
(jurčki, kraljevi raki, lovke hobotnice in lignji)

***

SEZONSKA SOLATA

***

DNEVNA SLADICA

 

JEDILNI LIST

2019

Dragoceno znanje in bogate izkušnje

CHEF JANI ČONŽEK

Gastronomski preplet okusov bo za vas pripravil Jani Čonžek, chef restavracije. Ponaša se z več nagradami, kaljenjem svojega znanja v oddaljenem, sanjskem Dubaju in nešteto vrhunsko postreženimi krožniki. Kuharski virtuoz in večkratni nagrajenec Čonžek z jedmi kompozira simfonije nežnih arom in pestrost barv, ki jim dodaja zelišča z domačega vrta in vodo bližnjih vročih vrelcev, vsako jed pa postreže z veliko mero natančnosti in ljubezni.