Začetni pozdrav iz kuhinje
HLADNE PREDJEDI
***
Dilca
kaiserjevih dobrot (savinjski
želodec, divjačinska salama, goveji pršut, slanina krškopoljskega pujsa, sir,
zaseka, hišna piščančja pašteta, okisana zelenjava)
***
Hladni
morski tris (hobotnica s kremo oliv in
kandiranim paradižnikom, marinirani gamberi na česnovi brusketki, hrustljav brancinov tatar na
peteršiljevi kremi)
***
Jelenov
carppacio (gozdne jagode, kremni sir,
praženi lešniki, olivno olje, balzamični kis in jelenove rezine)***Riba »SELJODKA«
na črnem kruhu z maslom, jajčkom in čebulo
***
Tatarski
biftek pripravljen pred vašimi očmi za dve osebi
***
TOPLE PREDJEDI
***
Kranjska klobasa (pikantna gorčica, solata kislega
zelja z bučnim oljem)
***
Hišni
njoki s piščančjim filejem in sezonsko zelenjavo
***
Istrski
fuži s tartufi
***
Gobova arborio
rižota s parmezanovo peno
***
Arborio
rižota s hobotnico, lignji in gamberi
***
Gosja
jetra
***
Tris Alpe-Adrija (mladi sir
na žaru, popečeni jurčki in kraljevi raki )
***
Kapesanta
z variacijo različnega krompirja
