Izbirate lahko med ...

CHEF MENU

48 €

***

JELENOV CARPPACIO

Gozdne jagode, kremni sir, praženi lešniki, olivno olje, balzamični kis in jelenov rezine

:::

KROMPIRJEVA JUHA Z ZELENO IN TARTUFI, PREPELIČJE JAJCE IN TARTUFOV ŽLIČNIK

:::

KAPESANTA Z VARIACIJO RAZLIČNEGA KROMPIRJA

Krompirjeva krema, krompirjev čips in krompirjev tartuf

:::

JAGENJČKOVA ZAREBRNICA Z ROŽMARINOVO OMAKO

Pire zelene, idrijski žlikrofi s sezonska zelenjavo

:::

CARSKI PRAŽENEC S HRUŠKOVO ČEŽANO IN DOMAČIM KARAMELNIM SLADOLEDOM 

Začetni pozdrav iz kuhinje

HLADNE PREDJEDI
***
Dilca kaiserjevih dobrot (savinjski želodec, divjačinska salama, goveji pršut, slanina krškopoljskega pujsa, sir, zaseka, hišna piščančja pašteta, okisana zelenjava) 
***
Hladni morski tris (hobotnica s kremo oliv in kandiranim paradižnikom, marinirani gamberi na česnovi brusketki, hrustljav brancinov tatar na peteršiljevi kremi)
***
Jelenov carppacio (gozdne jagode, kremni sir, praženi lešniki, olivno olje, balzamični kis in jelenove rezine)***Riba »SELJODKA« na črnem kruhu z maslom, jajčkom in čebulo
***
Tatarski biftek pripravljen pred vašimi očmi za dve osebi
***

TOPLE PREDJEDI
***
Kranjska klobasa (pikantna gorčica, solata kislega zelja z bučnim oljem)
***
Hišni njoki s piščančjim filejem in sezonsko zelenjavo
***
Istrski fuži s tartufi
***
Gobova arborio rižota s parmezanovo peno
***
Arborio rižota s hobotnico, lignji in gamberi
***
Gosja jetra
***
Tris Alpe-Adrija (mladi sir na žaru, popečeni jurčki in kraljevi raki )
***
Kapesanta z variacijo različnega krompirja

Toplo božanje duha in srca

Goveja juha z raviolom kuhane govedine in jušne zelenjave

***

Krompirjeva juha z zeleno in tartufi, prepeličje jajce in tartufov žličnik

***

Kmečka gobova juha 


Najboljše mesne dobrote

Piščančji file na zelenjavnem ratatuju in popečen mladi krompir

***

Polnjena svinjska rulada z jurčki, popečen mladi krompir in zelenjavni ratatuj

***

 Telečji hrbet »Kaiser«

(telečji hrbet v panko drobtinah pečen na maslu, pire krompir, mlada solata)

 ***

 Goveja tagliata, popečen mladi krompir in mlada solata s parmezanom

***

 Račja prsa v porto omaki, polnjena polenta s tartufi, beluši in belgijski radič

***

 Kaiser – mesni krožnik

(piščančji file na zelenjavnem ratatuj, telečji hrbet v panko drobtinah na krompirjevem pireju, goveja tagliata na mladi solati s parmezanom)

 ***

 Jelenov hrbet s črnim orehom, popečen sirov štrukelj, brinove jagode in hruška

***

 Biftek s francosko poprovo omako, žlinkrofi, bukovi ostrigarji in zelenjavni ratatuj

***

 Jagenjčkova zarebrnica, pire zelene, rožmarinova omaka, polnjena polenta s tartufi, sezonska zelenjava

***



Fantazija ribjega ulova

Polnjeni lignji z rakci, lovkami in mozzarello (Popečena paprika, olive, kapre ter česnova brusketa)

***

Ocvrta riba s popečenim krompirjem (File bele ribe, lignji, kraljevi raki, ocvrt krompir, popečena zelenjava, coctail omaka)                                                                                                                   

***

Kaiser - krožnik morja (File brancina, kraljevi raki, hobotnica, popečen mladi krompir, zelenjavni ratatuj)

***

File piranskega brancina (Maslena omaka istrskega tartufa, pire krompir ter mlada špinača)

***

Izbor sveže morske ribe na žaru, kuhane ali v pečici

Najboljše z domačega vrta

Solatni krožnik –  Cezar           

(piščanec  - 9,50EUR  ali mladi sir  - 9,50EUR  ali  gamberi  - 10,90EUR)

(zelena solata, češnjev paradižnik, kruhove kocke, majonezni preliv, parmezan)


Sladke skrivnosti princese Sisi

Cheese cake

***

Čokoladna krogla presenečenja

***

Čokoladni narastek

***

Carski praženec s hruškovo čežano in domačim karamelnim sladoledom

***

Sirov slovenski cocktail za eno osebo

***

Kaiser  sladica