S pridihom romantike

Vabljena v idilično okolje, kjer si roko podajajo mir, spokojnost in skrivnostnost. Pod kupolo klasicističnega paviljona, ki je srce tega zdraviliškega mesta, bomo pripravili civilni obred. Ko bosta izrekla dolgo želeni »da« in se bosta vajina pogledala ustavila na nalivnem peresu, s katerim bosta pisno potrdila svoji prisegi, bo naš sommelier poskrbel za poseben spektakel. Izza pasu bo potegnil skrbno nabrušeno sabljo, s katero bo odprl steklenico prijetno ohlajene penine.

Uresničitev vaših sanj

S cvetovi izbranega cvetja tlakovana stezica bo vaju in svate popeljala pod mogočne drevesne krošnje, kjer v tišini čaka cerkev sv. Ane na srečno zaljubljene pare, ki si bodo v tem mističnem sakralnem objektu izmenjali prstana. Medtem ko bodo vaši svatje uživali v nebeško dobrih prigrizkih, lahko vidva izkoristita cvetja poln park, da ujameta čarobnost poročnega dne v fotografski objektiv. Fontana s čudovitimi lampijončki bo čakala na vajine želje …

Kulinarično doživetje in razvajanje

Da bo vajin dan res poseben, bomo poskrbeli s kulinaričnim razvajanjem v prestižni restavraciji Kaiser, ki bo po duši in želodcu pobožala celo najbolj zahtevne svate, in bogato vinsko ponudbo, ki bo iz izbranih jedi zvabila še najbolj skrite arome in okuse. Za popolno mero sladkosti tega večera bodo poskrbele vrhunske slaščice Sisi sweet collection izpod rok domačih slaščičarjev.

Polnoč ima svojo moč

Ko se bo dan prevesil v spokojen večer, vaju bomo s kočijo popeljali podišečem parku, kjer bosta v objemu drug drugega opazovala zvezdnato nebo. Mordazagledata celo utrinek … Ko bo ura odbila zadnjo minuto glamuroznega dne, ječas za polnočni razrez torte, ki bo resnično nekaj posebnega, saj za vaspripravimo animacijo s tekočim dušikom. Sledil bo ples mladoporočencev obglasbeni spremljavi, ki si jo boste zaželeli.   

Le najboljše za vaju

Polna lepih vtisov, edinstvenih emocij in najlepših želja bosta vajino prvo poročno noč preživela v prestižnem apartmaju za mladoporočence. Za udobje vaših dragih svatov pa bomo poskrbeli v novih sodobno opremljenih sobah Lux v razkošnem Grand hotelu Sava, naslednje jutro pa jih razvajali v Lotus wellness centru, templju sprostitve.